Sponsors

Samen betrokken
We draaien hier niet omheen. Amsterdam Marshals heeft sponsors en donateurs hard nodig. We zijn een organisatie van gedreven vrijwilligers. Mensen die allen een deel van hun kostbare tijd opofferen voor onze jongeren, de kinderen voor wie wij dit doen. Zonder deze vrijwilligers hebben we geen bestaansrecht.

Onze activiteiten zijn intensief en de vereniging groeit door de vele jaarlijkse aanmeldingen. Dit betekent dat wij onze faciliteiten moeten uitbreiden en materieel moeten aanvullen en waar nodig vervangen. Begrijpelijk dat ook voor ons dit een enorme uitdaging is. Maar we hebben het er graag voor over. Uw ondersteuning is meer dan welkom.

Mogelijkheden
We zien sponsoring als een samenwerking. Natuurlijk begrijpen we dat sponsoring ook met belangen te maken heeft. Wij zitten graag met u rond de tafel. We staan open voor verschillende mogelijkheden; van financiƫle ondersteuning tot materieel, kennis en arbeid. Het gaat ons niet om de hoogte van het bedrag of de duur van uw inspanning, maar om uw oprechte betrokkenheid bij onze vereniging.

Contact ons
Wij hopen dat onze kernwaarden als respect en betrokkenheid, maar ook onze doelstellingen aansluiting bij u vinden.

Heeft u zelf een idee? Ziet u Amsterdam Marshals als een partner waarmee u graag de samenwerking aangaat? Wij nodigen u graag uit voor een goed gesprek.