Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/widget.php on line 118 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Het Marshals gevoel | Amsterdam Marshals

Het Marshals gevoel

Door het creƫren van een plezierige en veilige omgeving worden jongeren ondersteunt bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talent. Jongeren worden gestimuleerd zowel op het honkbalveld als daarbuiten het beste uit zich zelf te halen.

Bij Amsterdam Marshals is geduld en respect voor elkaar hebben belangrijk. Het is een vereniging dat sport, mensen en samenleving bindt. Een ontmoetingsplaats voor leden, hun families en iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. Samen zorgen zij voor het ultieme Marshals gevoel.

AM-MARSHALS-GEVOEL-GROUP-PIC_700PX